
feestfolder24.pdf | |
File Size: | 277 kb |
File Type: |
Extra Traiteur afhaal-feestmenu (4 personen)
2024
12 ovenhapjes
*
Aspergeroomsoep
*
Gerookte zalm " extra doux "
*
Parelhoenfilet met druiven, champignon, warme groentjes, kroketjes
*
Progrès Tiramisu
TOTAAL MENU 4 PERSONEN € 152.00
2024
12 ovenhapjes
*
Aspergeroomsoep
*
Gerookte zalm " extra doux "
*
Parelhoenfilet met druiven, champignon, warme groentjes, kroketjes
*
Progrès Tiramisu
TOTAAL MENU 4 PERSONEN € 152.00
TRAITEURFOLDER 2024 |
Soep ( per liter ) |
Aspergeroomsoep |
€ 5.50 |
Tomaat-butternut |
€ 5.50 |
Warme voorgerechten |
Vispannetje (5 vissoorten) met groentensausje |
€ 13.50 |
Zalmfilet met brunoisegroentjes en witte wijnsaus |
€ 15.00 |
Warme Hoofdgerechten |
Romanhof's vispotje |
€ 23.50 |
Parelhoen met druifjes en champignons |
€ 24.50 |
Varkenswangetjes in St.-Bernardus tripel |
€ 25.50 |
Koud buffet ( vanaf 10 personen ) |
Koud vleesbuffet: Varkensgebraad, rundsgebraad, ham, ardeens, rundstong, kip, pastei, kalkoenfilet, groentjes, eitje en fruit. Koude aardappelen of frietjes. |
€ 19.00 per persoon |
Gemengd uitgebreid buffet: Varkensgebraad, rundsgebraad, ham, ardeens, rundstong, kip, pastei, zalmfilet, tomaat grijze garnalen, gerookte zalm, tongrolletjes, eitjes, groentjes en fruit. Koude aardappelen of frietjes |
€ 29.50 per persoon |
Alle hoofdgerechten worden steeds voorzien van 3 soorten warme groentjes en een aardappelbereiding naar keuze. Voorgebakken kroketjes, frietjes, puree of gratin (+2€) Gelieve per bestelling eenzelfde hoofgerecht te kiezen.Alle gerechten moeten minstens voor 2 personen besteld worden. Gelieve uw bestelling minstens 4 dagen op voorhand te plaatsen. Bestellen kan tot: Kerstweekend: tot 20 december. Eindejaarsdagen: tot 27 december Afhaal: 24 en 31 december 2022 vanaf 14.00u. 01 januari 2023 vanaf 11.00u Alle gerechten zijn eenvoudig op te warmen in een voorverwarmde oven op 170° gedurende 15-20 minuten. |